Hoe vraag ik een pakket aan?

Staat u niet onder bewindvoering, dan kunt u zelf een aanvraag doen. Anders vraagt u dit aan de bewindvoerder.
Wanneer u zelf een aanvraag wilt doen, is het soms ook raadzaam hulp daarbij te vragen. Dit kan bijvoorbeeld via het maatschappelijk werk of een andere hulp verlenende instantie in de gemeente.

Het is de bedoeling dat u het aanvraagformulier zo volledig mogelijk invult en dit opstuurt naar inschrijven@voedselbanksd.nl. We bieden het formulier in twee formaten aan:

  • Heeft u MS Excel op uw systeem? Klink dan hier om ons XLSX-bestand te downloaden. Het voordeel van dit bestand is dat u deze in MS Excel kunt openen en kunt invullen. Optellingen worden automatisch gedaan. Sla de wijzigingen op en stuur het gewijzigde bestand aan ons terug.
  • Heeft u geen MS Excel? Klik dan hier om ons PDF-bestand te downloaden. U kunt deze printen, invullen, inscannen en het ingescande bestand aan ons opsturen.

Daarbij voegt u bewijsstukken van inkomsten en uitgaven van de laatste drie maanden. En bewijsstukken van eventuele schulden en/of vermogen.

Als u hier vragen over heeft, kunt u bellen met de medewerker die de intake verzorgt. Het telefoonnummer is 06-19661970. Graag bellen op werkdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur.